Friday, September 4, 2009

мобилен

него. Това е общо не, не, когато става дума за мобилни телефони.
В сензорен екран е много по-добре, когато използвате 3.2Mega пикселова камера. Но самата камера не е много да говорим. Затворът-МИГ е малко дълго, особено при слаба светлина, която в никакъв случай не е нещо необичайно с мобилен телефон cameras.The Samsung M7600 е по същество музика мобилен телефон, за които качеството на звука е да бъдат добри. В Bang & Olufsen's ICEpower говорители са добри. Период. Това е вероятно една от двете високи точки на мобилен телефон Samsung M7600.
Другите висока точка е да биете DJ софтуер. Отличен графика и визуален дисплей прави "слушане на музика опит" си струва. Многобройните функции включват прилагането на музика-филтри, използвайте Flanger или Reverb опции и промяна музика темпо. Но има улов. Можете да добавите само една от последиците на едно и също време най-страшното е, че не могат да се смесват парчета, които се защо DJ функции изглежда повече за показ, отколкото за полезно приложение.
Вие може да се върти на компактдиск като ди джей с докосване на нулата вариант, но на допир екран е най-лошото, докато се опитва да направи това води до не-толкова-приятен звук.

No comments:

Post a Comment